Arne ChristiansenSlægtsforskerprisen 2014 blev uddelt på Slægtshistorisk Weekend 2014. Her er talen, hvor SSF's formand, Trilby Gustafson, præsenterede årets modtager af prisen, Arne Christiansen:
 
Årets slægtsforskerpris er en ære, der tildeles en person, forening eller institution, der har gjort en særlig indsats inden for den danske slægtsforskerverden.  I år uddeles prisen af DIS-Danmark og SSF i fælleskab.
 
 
Arne ChristiansenModtageren af årets slægtsforskerpris har gennem en meget lang årrække uidmærket sig ved et stærkt engagement inden for vores felt.   Vedkommende har ikke blot været i front som bestyrelsesmedlem i forskellige foreninger og som formand for én af de landsdækkende foreninger i en længere årrække.  Derudover har du virket bag kulisserne ved adskillige projekter, bl.a. med Politiets Registerblade, og som skribent.  Du ser muligheder frem for begrænsninger og er altid klar til at prøve noget nyt og se tingene fra en ny vinkel.  For nylig har du sat dig for at undersøge DNA i slægtsforksning.

 
Vi er så heldige, at du er her under weekenden - må jeg bede Arne Christiansen om, at komme herop...  TILLYKKE ARNE!