Vi havde store forventninger til weekenden, da vi huskede weekenden fra året før, med stor begejstring. Vi ankom fredag eftermiddag og blev indkvarteret på Nørgaards Højskolens udmærkede værelser. Snakken giv livligt i den store sal, hvor mange allerede var ankommet og så meget forventningsfulde ud.

Efter formandens velkomst var der middag og herefter foredrag. I pauserne gik snakken på tværs af bordene, med gamle kendte ansigter og nye ansigter.

Vi gik trætte i seng og hovederne var fyldt med mange gode nye indtryk.

Weekenden forsatte med yderligere 4 foredrag. Mellem foredragende var der mulighed for at komme med spørgsmål og få en snak og hjælp i spørgecentralen. Anton og andre havde fyldt et lokale med bøger, som vi købte en del af.

Lørdag aften var der den traditionelle festmiddag med efterfølgende underholdning.

Efter en begivenhedsrig weekend vente vi atter næserne mod Amager, med hovederne fulde af nye dejlige indtryk og vi glæder os rigtig meget til næste Slægtshistoriske Weekend i efteråret 2014. Vi håber, at der er rigtigt mange, som også vælger at tage med til efteråret.

Det har været en fantastisk oplevelse at være sammen med så mange mennesker, som deler den samme interesse og lidenskab for slægtsforskning.

 

Tak til SSF for det gode arrangement, som vi kun kan anbefale at deltage i.

Helle Agerskov og Grete Modin Grundtvig

 

Amager Slægtshistoriske Forening

www.amagerslaegt.dk