Aalborgforeningen har fået nyt logo og har haft nogle gode og velbesøgte arrangementer.

 

 

Arbejdet med det nye logo havde et længere forløb med snak frem og tilbage. Det viste sig, at mange følelser var knyttet til vores tidligere symbol. Dette var desværre blevet uaktuelt, og vi henvendte os derfor til en grafiker, der foreslog ovennævnte. På et medlemsmøde er det blevet godkendt, og bestyrelsen er snart færdig med at få det implementeret.

På vores hjemmeside www.slaegt-aalborg.dk præsenterer vi kommende arrangementer og omtaler de nylig afholdte.

120 tilhørere var mødt op til Erik Kanns foredrag i januar måned med titlen: Ind som soldat, hvad så? Det handlede om slægtsforskning i militære arkiver, og det var utroligt hvilke detaljer, man kunne hive frem om sine aner. Foredraget var livligt og underholdende, fyldt med informationer og idéer. En fyldig litteraturliste blev uddelt.

På et medlemsmøde i februar havde vi sat et markant emne på dagsordenen. I Aalborg har vi et kultur- og medborgerhus, det hedder simpelthen HUSET. Det er en vigtig brik i byens kulturliv. Tidligere leder, Erik Jeppesen, fortalte om stedets tidligere funktioner som fattiggård og arbejdsanstalt, og om de nuværende aktiviteter.

På vores hjemmeside er hele forårsprogrammet præsenteret. Herudover kører vi året igennem kursus (2 hold) i Legacy slægtsforskningsprogram, ligesom vi hver anden uge holder workshop for nybegyndere i slægtsforskning.